Treeniohjelma + ohjaus

89,00 254,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Jos haluat juuri Sinun tavoitteiden ja taustojen perusteella räätälöidyn treeniohjelman sekä ohjausta, niin on tämä palvelu Sinulle. Pienellä hinnalla saat itsellesi mieluisen ohjelman, jota noudattamalla saat varmasti tulosta. Ohjaukset ovat varmasti tarpeen jokaiselle aloittelevalle tai hetken salilla käyneelle. Jotkin lihasryhmät ovat todella hankalaa saada tuntumaan oikeassa paikassa ja tekniikkaa korjaamalla saadaan tilannetta korjattua.

Pakettiin kuuluu:
Treeniohjelma, joka räätälöidään tavoitteiden ja taustojen perusteella Sinulle sopivaksi. Treeniohjelman läpikäyminen erikseen sovitussa paikassa Alajärvellä sekä liikkeiden oikeaoppinen suoritustekniikka. (Onnistuu myös minun omalla salilla, jossa voimme olla rauhassa)
Kenelle tämä sopii? Jokaiselle, joka haluaa itselleen tavoitteiden ja taustojen perusteella räätälöidyn treeniohjelman sekä oikeiden tekniikoiden ja vinkkien läpikäymisen yhdessä salilla.

Kuinka toimit ostaessasi palvelun?

  1. Valitse treeniohjelma sekä haluttu ohjausmäärä
  2. Siirry ostoskoriin maksamaan palvelu
  3. Saat heti ostettuasi ladattavaksi valmennuksen vastuut ja velvollisuudet sekä esitietolomakkeen
  4. Lue vastuut ja velvollisuudet sekä täytä esitietolomake
  5. Lähetä esitietolomake sähköpostiin oskari.paananen@hiptop.fi
  6. Olen yhteydessä sinuun viimeistään 5arkipäivän kuluessa whatsapin tai sähköpostin kautta ja sovitaan asioista tarkemmin

Työsuhde-edulla maksaminen

  1. Etsi sovelluksesta toimipaikka Hiptop
  2. Suorita ohjelman maksu sovellukseen
  3. Lähetä maksusta kuvakaappaus oskari.paananen@hiptop.fi ja kerro minkä ohjelman haluat
  4. Vastaan viestiisi 5arkipäivän sisällä

 

Lisätiedot

Treeniohjelma + Ohjaus

Treeniohjelma + 1xOhjaus, Treeniohjelma + 2xOhjaus, Treeniohjelma + 3xOhjaus, Treeniohjelma + 4xOhjaus, Treeniohjelma + 5xOhjaus, Treeniohjelma + 6xOhjaus, Treeniohjelma + 7xOhjaus, Treeniohjelma + 8xOhjaus, Treeniohjelma + 9xOhjaus, Treeniohjelma + 10xOhjaus